top of page

Elasto elementtikanavatiiviste

Tuoteseloste

Kotimaisen Elasto-elementtikanavatiivisteen tuotekehittelyssä on hyödynnetty kaukolämpölaitosten vuosikymmenien kokemusta betonisten rakenteiden tiivistämisestä.

Yhdistämällä kaukolämpölaitosten kokemukset sekä oman, että raaka-ainetoimittajiemme asiantuntemuksen olemme kehittäneet Elasto-massan, jota käytettäessä täyttyvät betonisten kaukolämpöelementtien saumoilta edellytettävät mekaaniset, fysikaaliset ja kemialliset rasitusvaatimukset.

Käyttökohteet
Betonisten kaukolämpöelementtien pitkittäis- ja poikittaissaumojen tiivistämiseen. Rakennusten betonielementtien sekä siltakansien saumojen elastiseen tiivistämiseen. Erityiskohteissa on syytä tarkistaa valmistajalta soveltuvuus ko. käyttöön.

Tulityöt

 

Kuumennus on tulityö, jossa on noudatettava ehdottomasti vakuutusyhtiöiden suojelu- ja turvallisuusohjeita.

Käyttöohje
Tiivistettävät pinnat puhdistetaan pölystä, liasta ja irtoaineksesta harjaamalla. Pinnat kuivataan tarvittaessa kaasuliekillä huomioiden tulitöitä koskevat turvallisuusohjeet ja määräykset.

Elasto tiivistysnauhaa katkaistaan valmiiksi tarvittava määrä. Nauha yhdistetään liitoskohdasta viistoksi leikattuna. Kylmissä olosuhteissa voidaan kaasuliekillä varovasti lämmittää betonin ja/tai nauhan pintaa. Nauhaa lämmitettäessä riittää, kun sen pinta tulee öljymäiseksi.

Vakioprofiili

25 X 20 mm - 42m / laatikko

Muut profiilit

15 x 15 mm
20 x 15 mm
20 x 20 mm
30 x 25 mm

Muut profiilit erikoistilauksesta tilaajan toivomusten mukaisesti.

Jätteet

Ylijäänyt tuote voidaan hävittää normaalin teollisuusjätteen tapaan. 

Välimuovi ja pahvilaatikko voidaan kierrättää.

Ladattavat liitteet:

Tuoteseloste

bottom of page