top of page

Tuotteet

Tiivistysnauhat

Käyttökohteet: elastinen kolmion muotoinen tiivistenauha laatta- tai asfalttipihan ja talon sokkelin välisen raon tiivistämiseen. Kivijalan ja anturan vesieristykseen. Sadevesien ohjaukseen.

Käyttökohteet: holkkalistaksi siltoihin siltakannen ja reunapalkin kulman pyöristykseen kermieristyksen alle. Holkkalistaksi kattojen, parvekkeiden ja savupiippujen kulmien pyöristykseen hitsattavan huovan alle. Ei sahausta, ei hukkapaloja. Helppo kiinnittää. Ei porausta.

Käyttökohteet: vuotavien rännien ja peltikattojen paikkaus. Asfaltin pienten halkeamien teippaus, pihoille, parkkipaikoille ja jalkakäytäville.

Käyttökohteet: ajotien kaistojen ja parkkialueiden asfalttisaumojen tiivistämiseen jo valuvaiheessa. Estää tehokkaasti veden, roudan ja liikenteen aiheuttamaa kaistojen välisten reunojen ja saumojen aukirepeämistä. Vähentää merkittävästi päällysteen korjaamistarvetta.

Käyttökohteet: katujen betonisten reunakivien liimaus. Soveltuu myös paksujen betoni-, kivi- ja keraamisten laattojen kiinnittämiseen kiinteisiin alustoihin. Saatavana myös massana liimakivien tehdasvalmistukseen.

Käyttökohteet: viemäri-, tarkastus- ja sadevesikaivojen rengasvälit ja kannet. Betonielementtien ja -putkien saumat. Saumojen vedenpitävä tiivistys. Useita eri kokoja. Saatavana myös itseliimautuvana. Johtotuote jo 40 vuoden ajan.

Käyttökohteet: betonisten kaukolämpöelementtien saumojen vesieristys. Kaukolämpöelementtien pitkittäis- ja poikittaissaumoihin.

Please reload

Bitumimassat

= Kylmäkestävyys
= Pehmenemispiste
= Tunkeuman määrä

Erittäin joustava ja liimaava. Vaativiin kohteisiin.

Laadukas kumibitumi betonipintojen vesieristykseen.

Kulutusta kestävä saumausbitumi asfaltin saumoihin.

Asfaltin sahausten ja halkeamien paikkaukseen.

Asfalttimassa pihojen yms asfalttialueiden korjaustöihin

Please reload

Muut tuotteet

SKP Pintahuopa

Hyvä pintahuopa

Hyvä pohjahuopa

Please reload

tiivistysnauhat
bitumimassat
bottom of page