Bitumimassat

Erittäin joustava ja liimaava. Vaativiin kohteisiin.

Laadukas kumibitumi betonipintojen vesieristykseen.

Kulutusta kestävä saumausbitumi asfaltin saumoihin.

Asfaltin sahausten ja halkeamien paikkaukseen.

Asfalttimassa pihojen yms asfalttialueiden korjaustöihin

Please reload

= Tunkeuman määrä
= Kylmäkestävyys
= Pehmenemispiste

Muut tuotteet

SKP Pintahuopa

Hyvä pintahuopa

Hyvä pohjahuopa

Please reload

Tuotteet

Tiivistysnauhat

Käyttökohteet: elastinen kolmion muotoinen tiivistenauha laatta- tai asfalttipihan ja talon sokkelin välisen raon tiivistämiseen. Kivijalan ja anturan vesieristykseen. Sadevesien ohjaukseen.

Käyttökohteet: holkkalistaksi siltoihin siltakannen ja reunapalkin kulman pyöristykseen kermieristyksen alle. Holkkalistaksi kattojen, parvekkeiden ja savupiippujen kulmien pyöristykseen hitsattavan huovan alle. Ei sahausta, ei hukkapaloja. Helppo kiinnittää. Ei porausta.

Käyttökohteet: vuotavien rännien ja peltikattojen paikkaus. Asfaltin pienten halkeamien teippaus, pihoille, parkkipaikoille ja jalkakäytäville.

Käyttökohteet: ajotien kaistojen ja parkkialueiden asfalttisaumojen tiivistämiseen jo valuvaiheessa. Estää tehokkaasti veden, roudan ja liikenteen aiheuttamaa kaistojen välisten reunojen ja saumojen aukirepeämistä. Vähentää merkittävästi päällysteen korjaamistarvetta.

Käyttökohteet: katujen betonisten reunakivien liimaus. Soveltuu myös paksujen betoni-, kivi- ja keraamisten laattojen kiinnittämiseen kiinteisiin alustoihin. Saatavana myös massana liimakivien tehdasvalmistukseen.

Käyttökohteet: viemäri-, tarkastus- ja sadevesikaivojen rengasvälit ja kannet. Betonielementtien ja -putkien saumat. Saumojen vedenpitävä tiivistys. Useita eri kokoja. Saatavana myös itseliimautuvana. Johtotuote jo 40 vuoden ajan.

Käyttökohteet: betonisten kaukolämpöelementtien saumojen vesieristys. Kaukolämpöelementtien pitkittäis- ja poikittaissaumoihin.

Please reload