top of page
Specializați în producția de fâșii de bitum extrudat pentru aplicații diverse – peste 50 de ani de experiență

Noile noastre produse de succes:

 

3angular – mastic bituminos în formă triunghiulară, flexibil și ușor de mulat la temperatură. Este folosit pentru colmatarea și etanșarea îmbinării dintre asfalt și baza clădirilor.

Triabit – este un mastic mai rigid decât 3angular folosit pentru etanșarea colțurilor la poduri. Înlocuiește cu succes riglele de lemn folosite pentru umplerea spațiilor sub acoperișurile etanșate cu bitum.

Fâșii de bitum polimerizat
Calup de bitum polimerizat

Produse de înaltă calitate din bitum polimerizat, pentru uz indutrial

Fâșiile de bitum sunt folosite în construcții pentru a etanșa și a asigura un liant solid între elemenții de beton prefabricat, de exemplu în canalizări, puțuri, conducte. Ele se mai folosesc la etanșarea și umplerea spațiilor rămase între peretele construcțiilor și șoseaua din asfalt precum și la îmbinarea bordurilor. Mai multe posibilități de folosire găsiți pe pagina produselor noastre.

 

Fabricate în Finlanda de peste 50 de ani, produsele noastre poartă amprenta recunocută a calității finlandeze. Ele sunt căutate și exportate în Scandinavia, Uniunea Europeană și Asia.

 

Livrarea e rapidă datorită depozitelor noastre regionale din Europa. Vă rugăm să ne contactați prin formularul de mai jos cu orice sugestie, întrebare sau propunere privind folosirea produselor noastre precum și pentru prețuri.

Contact

Bitumen Sealings Oy
Joule-Bitumi
Peltopolku 2
03400 Vihti
Finland

email: Info@BitumenSealings.com

Mesajul a fost trimis

Folosiți un email real, la care vă putem raspunde. Mesajul și emailul dv NU sunt transmise altor firme și nici nu sunt folosite pentru marketing.

contact
bottom of page