top of page

TOP kumibitumitiivistysnauha

Tuoteseloste:

Kotimaisen TOP kumibitumitiivisteen avulla saadaan vesitiiviit ja kemikaaleja kestävät saumat. TOP kumibitumitiivisteellä saumattu rengaskaivo kestää ulkoista ja sisäistä vedenpainetta ja routaliikkeitä. Materiaalinsa vuoksi TOP tiivistysnauha sallii myös muita tiivisteitä paremmin renkaiden mittavaihtelut.

TOP kumibitumitiiviste on erittäin yksinkertainen, helppo ja nopea asentaa sekä kesä- että talviolosuhteissa. Sen käytöstä on yli 40 vuoden käyttökokemukset.

Käyttökohteet
Viemärikaivojen sekä tarkastus- että sadevesikaivojen rengasvälit, betonielementtien saumat, betoniputkien saumat, kaukolämpö-elementtien pitkittäis- ja poikittaissaumat.

Tulityöt

 

Kuumennus on tulityö, jossa on noudatettava ehdottomasti vakuutusyhtiöiden suojelu- ja turvallisuusohjeita.

Käyttöohje
Tiivistettävät pinnat puhdistetaan pölystä, liasta ja irtoaineksesta harjaamalla. Pinnat kuivataan tarvittaessa kaasuliekillä huomioiden tulitöitä koskevat turvallisuusohjeet ja määräykset. 

TOP –tiivistysnauhaa katkaistaan valmiiksi tarvittava määrä. Nauha yhdistetään liitoskohdasta viistoksi leikattuna. Kylmissä olosuhteissa voidaan kaasuliekillä varovasti lämmittää betonin ja / tai nauhan pintaa. Nauhaa lämmitettäessä riittää, kun sen pinta tulee öljymäiseksi.

Vakioprofiilit

50 x 10 mm

20 x 20 mm

30 x 25 mm

 

Muita tavallisimpia profiileja

15 x 15 mm

35 x 20 mm

20 x 15 mm

40 x 10 mm

25 x 20 mm

60 x 12 mm

75 x 15 mm 


Muut profiilit erikoistilauksesta tilaajan toivomusten mukaisesti.
 

Jätteet

Ylijäänyt tuote voidaan hävittää normaalin teollisuusjätteen tapaan. 

Välimuovi ja pahvilaatikko voidaan kierrättää.

 

Ladattavat liitteet:

Käyttöturvallisuustiedote

Tuoteseloste

bottom of page